Welkom bij de wasstraat van Vakgarage Nijendal

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 10:00 – 17:00

Kwaliteit in vol ornaat

Apparatuur van topniveau, met de beste shampoos en hoogwaardige programma’s die ervoor zorgen dat ook uw (bedrijfs)auto weer optimaal schoon is. En dat alles op een duurzame en lakvriendelijke manier.

Door de wasstraat

Voor u de wasstraat inrijdt, wassen wij handmatig de auto voor. En we vergeten daarbij uw velgen niet! In de wasstraat maken we uw auto schoon met borstels, hogedrukspuiten, sponzen, zemen en lappen. U kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s. Zo is er altijd een wasprogramma dat op dat moment het beste bij u past. De wasstraat is ook goed toegerust voor de bescherming van de soft top of linnen kap van cabrio’s. Regelmatig hebben wij interessante voordeelacties. In de toekomst kunt u ook gebruik maken van onze wasboxen, wij werken er momenteel hard aan om deze te realiseren.

wasstraatnieuwblok.jpg
wasstraat3web.jpg

Alle aandacht voor het milieu

We hebben oog voor duurzaamheid en het milieu. Wij zijn Erkend Duurzaam gecertificeerd! Per auto wassen we met zo’n 450 liter water. Al dat water recyclen we. Het wordt opgevangen, gefilterd en opnieuw gebruikt. Het vuil dat achterblijft wordt verzameld en door een gespecialiseerd bedrijf opgehaald en verwerkt. Autowas Driebergen hergebruikt zo’n 90% van al het water. Daarnaast werkt de wasstraat bijna energieneutraal met onze 112 zonnepanelen, in de toekomst zullen wij energieneutraal werken, er worden namelijk nog 100 zonnepanelen toegevoegd. 

Volop voordeel

  • Moderne wasstraat
  • Een goed gereinigde auto
  • Vriendelijk en deskundig personeel
  • Een divers programma aanbod
  • Extra voordeel door acties en waspassen
  • De mogelijkheid om uw auto uitgebreid te stofzuigen
  • U kunt bij ons betalen met cash, pin, tankcard (MTC/TC/MKB) en onze waspas